Klima uređaji

Vivax – stvoren za vas

Vivax je hrvatski brend čiji se proizvodi na tržištu nalaze od 2004. godine. Danas se u Vivax asortimanu može naći više od 250 različitih proizvoda, podijeljenih u 6 grupa, a to su: Home (mali kućanski aparati i bijela tehnika), Imago (LED TV), Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni), Tableti, te Cool (klima uređaji).

Glavna tržišta za sve grupe proizvoda su: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo i Slovenija. Ostala tržišta za pojedine grupe proizvoda su: Italija, Francuska, Njemačka, Poljska, Slovačka, Češka, Mađarska, Bugarska, Rumunjska, Švedska, Norveška, Finska, Malta, Litva, Velika Britanija, Albanija, te daleke zemlje Afrike i Južne Amerike.


U tekstu koji slijedi predstavićemo vam Vivax klima uređaje čija je vrijednost potvrđena raznim nagradama i priznanjima.

Cool - klima uređaji

VIVAX klima uređaji su prije 15 godina započeli svoj put na hrvatskom tržištu. Uspjeh zahvaljuju vrhunskoj kvaliteti, a osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se i najnovijim tehnologijama.

Njihova  vrijednost je potvrđena i raznim nagradama i priznanjima. Nakon Best buy nagrade za 2016/2017 Vivax klima uređaji dobili su i nagradu QUDAL – Quality medal za 2017/2018. To znači da svojim korisnicima nude najvišu razinu kvalitete.


Da bi VIVAX dobio ovako prestižne nagrade, jednaka pažnja je posvećena svim segmentima razvoja proizvoda. Osim same kvalitete koja se ogleda kroz trogodišnju garanciju i osiguranu servisnu podršku, ima i mnoge napredne funkcije što olakšava korištenje i omogućava fina podešavanja za svaki način upotrebe.

Tihi rad

Tihi rad prilikom hlađenja i grijanja prostora i čist zrak za koji se brinu brojni filteri je među najvažnijim uvjetima za ugodan boravak u prostoru.

Visoka efikasnost

Kod klima uređaja jako je bitna visoka efikasnost pri ekstremnim temperaturama. Imajući u vidu činjenicu da sve više ljudi koristi klima uređaje i za grijanje, to znači da je jako bitno da uređaji imaju i što višu učinkovitost na niskim temperaturama. Jedan od primjera su VIVAX Y design klima uređaji, koji zadržavaju visoku efikasnost grijanja čak i za temperature od -32°C. Pri temperaturi od -15°C efikasnost grijanja na 100% učinkovitosti.
Naravno, i hlađenje funkcioniše na jednako niskim temperaturama. To je posebno pogodno za hlađenje prostorija u kojima su serveri ili slični uređaji koji stvaraju dosta topline. Uređaje koji se odlikuju vrhunskom učinkovitosti mogu se prepoznati po oznaci A+ ili više, pa tako VIVAX ima klima uređaje i u klasi A+++

Detektor pokreta

Detektor pokreta prati korisnika, a fotoosjetljivi zaslon prati dan/noć intervale. Inteligentna funkcija mjerenja temperature u prostoriji, a ne samo na unutarnjoj jedinici klima uređaja, te još mnoge druge moderne značajke krase najnovije VIVAX klima uređaje.

WI-FI Modul

VIVAX posjeduje Wi-Fi modul, koji se povezuje s pametnim telefonom preko Nethome Plus aplikacije. To omogućava upravljanje klima uređajem bilo gdje da se nalazite.
Ova aplikacija također donosi značajne uštede vlasnicima apartmana i manjih hotela koji s jednog mjesta mogu pratiti i optimizirati potrošnju svih klima uređaja u objektu. Putem mobitela se može provjeriti stanje klima uređaja u 97 tačaka, a aplikacija može napraviti i dijagnostiku ispravnosti.

Vivax ponuda

Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja. Sa Vivax asortimanom klima uređaja u stanju smo odgovoriti na sve potrebe tržišta.

Vivax klime prilagođene su svakoj ciljnoj skupini. Odlikuju se vrhunskim dizajnom i bojama proizvoda za najmodernije prostore, pa sve do klasičnih modela za one koji su skloniji tradicionalnom uređenju. Uz rezidencijalne nude i razne komercijalne, kao i multi-split sisteme.

Komentariši